Ο Κατανυκτικός Εσπερινός Αναλήψεως του Κυρίου στο κάμπο της Αναλήψεως στο Καλόν Όρος[pics&vid]

Τον Κύριο της δόξης και Σωτήρα ημών τίμησαν με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου μας οι ευσεβείς πιστοί στο εικονοστάσι της Αναλήψεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στο κάμπο της Αναλήψεως στο οροπέδιο του Καλόν Όρος.

Τον εσπερινό τέλεσε ο π. Ιωάννης Κοψίνης και πιστοί κάθε ηλικίας, συμμετείχαν μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ιεροπρέπειας στην Θ’ Ώρα με την οποία αποδίδεται η μεγάλη εορτή του Πάσχα, κατά την οποία έψαλλαν με χαρά για τελευταία φορά για φέτος τον αναστάσιμο παιάνα της ζωής,μεταξύ αυτών οι προέδροι των Τ.Κ Μεσοβουνίων Χαΐδω Νικολετάτου,Πατρικάτων Βαγγέλη Παπαδάτου.

Το προσκυνητάρι της Αναλήψεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στο κάμπο της Αναλήψεως στο Καλόν Όρος,το είχε κατασκευάσει το 1974 ο πατέρας του κ.Γεράσιμου Γιαννάτου,απέναντι από την εκκλησία 200 ετών που υπήρχε στο κάμπο.Φέτος ο κ.Γεράσιμος Γιαννάτος ,με την βοήθεια της κ.Νικολέτας Γιαννάτου το φρόντισαν ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα του.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ
Νικολέτα Γιαννάτου Γεράσιμος Γιαννάτος

Όλες οι φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ