Την Τετάρτη 3 Ιουλίου η φαντασμαγορική παράσταση χορού από την Σχολή Χορού Όλγα Γαλιατσάτου

Newsroom

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χορευτική παράσταση της σχολής χορού “Art & Style” Dance School της Όλγας Γαλιατσατου.

Μια εντυπωσιακή παράσταση χορού που καθηλώνει το κοινό λόγω του άρτιου επιπέδου και της υψηλής τεχνικής κατάρτισης των μαθητών καθώς επίσης και του υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου των χορογραφιών.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης θα παρουσιαστούν  Musical και Disney μέσα από όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στη σχολή της Κ. Γαλιατσάτου από αναγνωρισμένους και βραβευμένους καθηγητές χορού όπως κλασικό μπαλέτο,  hip-hop, street dance, breakdance, commercial jazz, Λάτιν, Ευρωπαϊκοι χοροί, Αργεντίνικο Τάνγκο και χασάπικο- ζεϊμπέκικο. Συμμετέχει ο Σύλλογος ‘Το Ριφόρτσο’.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Το δεύτερο μέρος της παράστασης αφορά το θεματικό έργο του σύγχρονου αλλά και του κλασσικού χορού, που συνυπάρχουν αρμονικά επί σκηνής, με τίτλο

  < Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ>.

 Εδώ και δεκαπέντε χρόνια η Σχολή Γαλιατσάτου θίγει φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα μέσω της τέχνης του σύγχρονου χορού.Έτσι και φέτος έχει δημιουργήσει ένα έργο που έρχεται να ακουμπήσει το τεράστιο και παγκόσμιο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής. 

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους μαθητές της σχολής και στην Κ. Γαλιατσάτου καλή επιτυχία.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ