ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΙΟΥΛΙΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ.

Newsroom

Από τις αρχές του Ιουλίου ο ζωγράφος, ποιητής, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει σε εικαστικές διοργανώσεις και πνευματικές συναντήσεις.

Στις 4 Ιουλίου 2024 θα εκτεθεί η ζωγραφική σύνθεση του ” Ατέρμονο Αιγαίο” στην ομαδική έκθεση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αλς & Ναυς – 3000 Χρόνια Γαλάζιο και Λευκό Αιγαίον», η οποία θα  εγκαινιαστεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29, Πειραιάς, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, ώρα 8 μ.μ.μ. Την πολυσύνθετη περιοδική έκθεση διοργανώνουν οι καλλιτέχνες του Πολιτιστικού Ομίλου “Κέντρο Τέχνης- Aegean MarbleArt”, υπό την αιγίδα του “Πολεμικού Μουσείου Αθηνών”. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουλίου 2024. 

Στις 6 Ιουλίου 2024, ώρα 8.30 μ.μ. θα αρχίσει η θερινή λειτουργία της Σύγχρονης Πινακοθήκης VILLA ΡΟΔΟΠΗ, Μεσολωρά 7, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Διάρκεια εκθέσεων και ποικίλων εκδηλώσεων τέχνης και λόγου μέχρι τις 31 Αυγούστου 2024.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Στις 21 Ιουλίου 2024 θα συμμετέχει στο επετειακό Πολιτιστικό-Εκπαιδευτικό αφιέρωμα στα 200 χρόνια από τον θάνατο του Λόρδου Βύρωνα, του Λυκείου των Ελληνίδων Αργοστολίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου, ώρα 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων της Λειβαθούς στην Κεφαλονιά. 

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

www.rodopicollection.blogspot.com\

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ