Η εντυπωσιακή παράσταση χορού της σχολής χορού “Art & Style” Dance School της Όλγας Γαλιατσάτου.

Newsroom

Φωτογραφίες :Βασίλης Λουκάτος

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια χορευτική παράσταση της σχολής χορού “Art & Style” Dance School της Όλγας Γαλιατσάτου. 

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τις πόρτες του δημοτικού θεάτρου ‘Ο Κέφαλος’, ενώ όλα τα εισητήρια είχαν προπωληθεί από πολύ νωρίς λόγω της τεράστιας προσέλευσης του κόσμου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Μια εντυπωσιακή παράσταση χορού που καθήλωσε το κοινό λόγω του άρτιου επιπέδου και της υψηλής τεχνικής κατάρτισης των μαθητών καθώς επίσης και του υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου των χορογραφιών.Μια παράσταση που χρειάστηκε αρκετούς μήνες προετοιμασίας, όμως στέφθηκε από επιτυχία.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης παρουσιάστηκαν Musical και Disney από όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στη σχολή της Κ. Γαλιατσάτου από αναγνωρισμένους και βραβευμένους καθηγητές χορού όπως κλασικό μπαλέτο, cheerleading-μαζορέτες, hip-hop, street dance, breakdance, commercial  jazz, musical , Λάτιν, Ευρωπαϊκοι χοροί, Αργεντίνικο Τάνγκο και χασάπικο- ζεϊμπέκικο. 

Συμμετείχε και ο Σύλλογος «Το Ριφόρτσο».

Το δεύτερο μέρος της παράστασης αφορούσε  το θεματικό έργο του σύγχρονου αλλά και του κλασσικού χορού, όπου μάγεψε το κοινό με τίτλο «Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ».

Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκαν οι απονομές από της ετήσιες εξετάσεις χορού της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χορού IDO στην οποία η σχολή της Κ. Γαλιατσάτου είναι επίσημο μέλος και εξεταστικό κέντρο Ιονίου.

Οι φωτογραφίες είναι του κυρίου Βασίλη Λουκάτου.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ