Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα στο Αργοστόλι [εικόνες&video]

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας στο πλαίσιο επαφών που πραγματοποιεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου αλλά και φορείς που μπορούν να συνδράμουν στην ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας, αλλά και για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας,βρίσκεται από αργά το απόγευμα στην Κεφαλονιά.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ.Καρανίκας συνοδευόμενος από τον Προέδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς&Ιθάκης κ.Σπύρο Λουκάκη,και τον Αντιπροέδρο Άγγελο Βαγγελάτο περπάτησε στο Λιθόστρωτο,και στην κεντρική αγορά του Αργοστολίου όπου συνομίλησε με επαγγελματίες και καταστηματάρχες,για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά,τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν,και την νέα τουριστική σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας επισκέφτηκε τα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς&Ιθάκης,όπου ο προέδρος κ.Σπύρος Λουκάκης στην πρώτη επίσκεψη προέδρου της ΕΣΕΕ στα γραφεία του Συλλόγου μίλησε με θερμά λόγια.Στην συνάντηση παρευρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ της ΕΣΕΕ Μανώλης Ψαρουδάκης,ο Αντιπρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς&Ιθάκης, Άγγελος Βαγγελάτος,και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κουμαριώτης.Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, αλλά και η οικονομική ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς.

Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας
Σπύρος Λουκάκης Προέδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς&Ιθάκης
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ