Μήνυμα του Διευθυντή Δυετεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιλτιάδη Μελλισά για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Newsroom

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Αύριο ξεκινάτε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της εκπαιδευτικής σας πορείας: τις πανελλαδικές εξετάσεις. Αυτή η στιγμή δεν είναι απλώς μια δοκιμασία γνώσεων, αλλά μια ευκαιρία να δείξετε την αφοσίωση, την προσπάθεια και την επιμονή που έχετε επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι εξετάσεις αυτές δεν καθορίζουν μόνο την είσοδό σας στα πανεπιστήμια και τις σχολές της χώρας μας, αλλά αποτελούν και μια προσωπική νίκη, μια επιβεβαίωση των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων σας.

Για εσάς, τους μαθητές, οι πανελλαδικές είναι ένα ορόσημο που σηματοδοτεί το πέρασμα από τη σχολική ζωή στην ακαδημαϊκή ή επαγγελματική πορεία που έχετε ονειρευτεί. Είναι η ώρα να αξιοποιήσετε όλα όσα έχετε μάθει και να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους άλλους τι μπορείτε να καταφέρετε. Μην ξεχνάτε ότι οι εξετάσεις αυτές δεν καθορίζουν την αξία σας, αλλά είναι ένα μέσο για να φτάσετε τους στόχους σας.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Για τις οικογένειές σας, η αυριανή μέρα αποτελεί την κορύφωση μιας μακράς πορείας στήριξης και αγάπης. Οι γονείς και οι συγγενείς σας στάθηκαν δίπλα σας, μοιράστηκαν τις ανησυχίες και τα όνειρά σας, και τώρα περιμένουν με αγωνία να δουν την προσπάθειά σας να ανταμείβεται. Η επιτυχία σας θα είναι η δική τους χαρά και περηφάνια.

Οι καθηγητές σας, που με τόση αφοσίωση σας καθοδήγησαν και σας στήριξαν, βλέπουν στις εξετάσεις αυτές την απόδειξη της δικής τους δουλειάς. Εσείς είστε η επιβεβαίωση του έργου τους, η ζωντανή απόδειξη ότι η εκπαίδευση μπορεί να αλλάξει ζωές και να ανοίξει νέους δρόμους.

Η κοινωνία μας, τέλος, χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα, γνώσεις και ικανότητες. Εσείς είστε το μέλλον, οι αυριανοί επιστήμονες, επαγγελματίες και πολίτες που θα διαμορφώσουν τον κόσμο γύρω μας. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Καλή επιτυχία σε όλους σας! Είμαστε υπερήφανοι για εσάς και σας ευχόμαστε να πετύχετε τους στόχους σας και να ακολουθήσετε το όνειρό σας.

Ο ΔΔΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ