Οι Ελβετοί Sabina Bischoff και Helmuth Fuchs που αγάπησαν την Ελλάδα και την Κεφαλονιά και το μοναδικό τους Steyr

Η Sabina Bischoff και ο Helmuth Fuchs ταξιδεύουν σε ευρωπαϊκές χώρες εδώ και πέντε χρόνια,τους μήνες Μάιο και Ιούνιο με ένα όχημα κατασκευασμένο σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Η Sabina μαία σε κλινική της Ελβετίας ,και ο Helmuth δέχθηκαν να μας μιλήσουν,και μας αφηγηθούν την τελευταία τους ημέρα στην Ελλάδα την ιστορία τους.

Το όχημα τους είναι ένα Steyr 10S21, κατασκευής του 1991, πρώην πυροσβεστικό,το οποίο μετασκευάσαν σε τροχόσπιτο.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Χάρη στο αυτοδύναμο όχημά τους που διαθέτει ηλιακό σύστημα,και μπαταρίες,επαγωγική κουζίνα για μαγείρεμα, ντους, χώρο εργασίας και ύπνου, έχει ντεπόζιτο αποθήκευσης για 400 λίτρα νερού με φίλτρα νερού τελευταίας τεχνολογίας,και ντεπόζιτο καυσίμου για 650 λίτρα ντίζελ που τους προσφέρει αυτονομία για 3000 χιλιομέτρα ,και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να μείνουν σε εντελώς απομακρυσμένα μέρη για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και να εξερευνήσουν την περιοχή με τα ποδήλατα βουνού που διαθέτουν.

Sabina Bischoff και Helmuth Fuchs

Λάτρεις της Ελλάδας ξεκίνησαν το φετινό τους ταξίδι από την Ανκόνα της Ιταλίας ,όπου με πλοίο μετέβησαν στην Ηγουμενίτσα,και ξεκίνησαν την εξερεύνηση τους στην ελληνική ύπαιθρο ξεκινώντας από την Πελλοπόνησο όπου έμειναν10 εβδομάδες,κάνοντας και μια επίσκεψη τριών ημερών στην Αθήνα ,όπου μαγεύτηκαν από τον αρχαιολογικό πλούτο στα μουσεία που επισκέφτηκαν.

Αυτό που πραγματικά όμως που τους άγγιξε τους δυόμισι μήνες στην Ελλάδα ήταν η απίστευτη φιλοξενία και η χαλαρή φιλική διάθεση των Ελλήνων του ελληνικού λαού. Αν και δυστυχώς μιλάνε μόνο λίγες λέξεις ελληνικά, πάντα τους καταλάβαιναν και τους βοηθούσαν.

Μαγεμένοι με το φυσικό περιβάλλον της Κεφαλονιάς με το εντελώς διαφορετικό τοπίο,από καταπράσινα δάση μέχρι άγονες βραχώδεις βουνοκορφές,και από καταπράσινους ελαιώνες και ,με περιοχές που μοιάζουν με στέπα, όπου κυριαρχούν οι κατσίκες,οι δυο Ελβετοί ενθουσιασμένοι από την Ελλάδα και την Κεφαλονιά μας εκμηστηρεύτηκαν ότι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν του χρόνου ,γνωρίζοντας ότι τους περιμένουν ακόμη πολλά ανεξερεύνητα μέρη στην Ελλάδα και στην Κεφαλονιά.

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ