Παναγής Καππάτος – Με την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Ράπτη και κλιμάκιο της ΝΔ στην Κεφαλονιά σε μια γεμάτη από δράσεις περιοδεία στην πορεία προς τις ευρωεκλογές

Newsroom

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στο νησί μας την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Ράπτη, τον τ. Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κ. Ιωάννη Μπρατάκο, τον συνάδελφο βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης κ. Φάνη Παππά, τον Γ.ΓΤουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού κ. Μύρωνα Φλουρή και τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κ. Άκη Μπάφα. 

Οι πολίτες της Κεφαλονιάς όσο και οι κατεξοχήν ενδιαφερόμενοι φορείς είχαν την δυνατότητα ναενημερωθούν και να συζητήσουν από κοντά τα προβλήματα και τις ανάγκες τους με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας.  

Στην περιοχή της Σκάλας πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον ΓΓ του Συνδέσμου καταδυτικών κέντρων Ελλάδας κ. Μάκη Μπεριάτο, μιας μορφής τουρισμού που αναπτύσσεται στο νησί μας τα τελευταία χρόνια, αξιοποιώντας την ποικιλότητα του βυθού και των θαλάσσιων ναυαγίων της περιοχής μας, προσελκύοντας επαγγελματίες δύτες, αλλά και επισκέπτες για να βιώσουν την μοναδική εμπειρία του καταδυτικού τουρισμούολοχρονικά. 

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Ακολούθησε επίσκεψη στο Λιμνοσπήλαιο τηςΜελισσάνης, το υπόγειο θαύμα της φύσης του τόπου μας, όπου μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος του Δήμους Σάμης κ. Παναγής Δρακουλόγκωναςκαι που αντικρίζουν εντυπωσιασμένοι χιλιάδες επισκέπτες απ΄ όλο τον κόσμο που φθάνουν κάθε χρόνο στην Κεφαλονιά. 

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη αφιερωμένη στην Ι.Μτου προστάτη μας Αγίου Γερασίμου στους πρόποδες του Αίνου, ήταν αφορμή να συζητήσουμε για τα οφέλη του Θρησκευτικού – Προσκυνηματικού τουρισμού στον τόπο μας, που αποτελεί ευκαιρία για τουριστική ανάπτυξη προσελκύοντας νέους επισκέπτες.

Ακόμη, βρεθήκαμε στα Σβορωνάτα στο Οινοποιείο του Πάνου Σαρρή, όπου μας ξενάγησε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των επισκέψιμων εγκαταστάσεων, το οποίο προσελκύει σημαντικό αριθμό επισκεπτώνσυνδυάζοντας τη φιλοξενία και τη σύνδεση της με την τοπική παραγωγή προϊόντων και τον οινοτουρισμό. 

Επιπλέον, μαζί με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σπύρο Λουκάκη συναντήσαμε και συζητήσαμε με καταστηματάρχες στην αγορά του Αργοστολίου και το Λιθόστρωτο, καθώς επίσης και με πολλούς πολίτες τόσο για θέματα της καθημερινότητας όσο και για τις ευρωεκλογές. 

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενείται στο νησί μας η γενική συνέλευση της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος. 

Μαζί με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. ΚώσταΣκρέκα που επισκέφθηκε το νησί μας με αφορμή την σημαντική γενική συνέλευση, είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στις εργασίες της, προάγοντας την συνεργασία, την καινοτομία καιτην ανταλλαγή ιδεών συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και στην προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ