Παναγής Καππάτος-Εγκρίθηκε η μίσθωση νέας μονάδας αφαλάτωσης στον Δήμο Σάμης και μια ακόμη νέα επιχορήγηση για την Ιθάκη

Newsroom

Υπεγράφησαν σήμερα το απόγευμα νέες χρηματοδοτήσεις για δύο ακόμη έργα των νησιών μας που αφορούν τους Δήμους Σάμης και Ιθάκης.  

Η πρώτη αφορά την επιχορήγηση του Δήμου Σάμης ύψους 217.000 ευρώ για τη μίσθωση και λειτουργία νέας φορητής μονάδας αφαλάτωσης με δυνατότητα παραγωγής 600 κ.μ νερού ανά ημέρα. 

Σκοπός της συγκεκριμένης προμήθειας είναι η κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών υδροδότησης της περιοχής της Σάμης δεδομένης της αναμενόμενης ζήτησης λόγω της σημαντικής αύξησης του τουρισμού κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.  

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Επιπλέον, εγκρίθηκε μία ακόμη επιχορήγηση στον Δήμο Ιθάκης ύψους 60.000 ευρώ για την παράταση της μίσθωσης μονάδας αφαλάτωσης δυναμικότητας 300κ.μ νερού ανά ημέρα. 

Οφείλουμε τις ευχαριστίες μας στον νέο Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Στέφανο Γκίκα για την άριστη συνεργασία και για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για χρηματοδότηση, προκειμένου να ενισχυθεί η υδροδότηση των νησιών μας και να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες, οι οποίες κάθε καλοκαίρι γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες. 

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μέσω του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργού κ. Χρήστου Στυλιανίδη και του Γενικού Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη αντιμετωπίζει με πράξεις τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας. 

Με συνέπεια, σοβαρότητα και μεθοδικότητα διεκδικούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την τουριστική περίοδο. 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ