Πλούσιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Αργοστολίου το χρονικό διάστημα 17-21/5

Newsroom

Πλούσιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο μας  το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 17/ 5 έως και την Τρίτη 21/5.

Για πρώτη φορά έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση Επιμελητηρίων Ελλάδος το τριήμερο 17-19 Μαΐου στο Αργοστόλι όπου έγινε αδελφοποίηση του Επιμελητηρίων Χανίων με το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Την Κυριακή 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» στα πλαίσια των 160 χρόνων από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα. Συμμετείχαν η Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου υπό τη Διεύθυνση της  Σταυρούλας Πολλάτου και η  Χορωδία του Σωματείου «ΙΟΝΙΟ ΚΥΜΑ» από την Ζάκυνθο. Η ίδια συναυλία έλαβε χωρά και στο νησί της Ζακύνθου. 

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου τελέστηκε ιερός εσπερινός στον Καραβάδο για την εορτή του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίουη μεγάλη επετειακή συναυλία, για τα 160 χρόνια από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, από το υψηλού επιπέδου χορωδιακό σχήμα της ΕΡΤ.

Την Τρίτη 21 Μαΐου τελέστηκε ο επίσημος εορτασμός της 160ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και την καθιερωμένη παρέλαση.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ