Δράσεις του Δήμου Σάμης με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Ποδηλάτου & Περιβάλλοντος

Newsroom

Με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Ποδηλάτου καιΠεριβάλλοντος που γιορτάζονται κάθε χρόνο στις 3 και 5Ιουνίου αντίστοιχα, ο Δήμος Σάμης σας καλεί σε μια ημέρα γεμάτη δράσεις την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 με σκοπό να τιμήσει τις ημέρες αυτές, να βελτιώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και παράλληλα να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους δημότες.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. συνάντηση στην αρχή της πλαζ της Σάμης (παλιό May Day). 

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Ξεκινάμε όλοι με τα ποδήλατα μας για μια υπέροχη βόλτα προς τον Καραβόμυλο διασχίζοντας την πλαζ, το πιο γραφικό σημείο της Σάμης. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας και τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κράνη, επιγονατίδες, κ.α.).

ΦΥΤΕΥΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Στο πλαίσιο της ποδηλατάδας μας θα κάνουμε δύο στάσεις για φύτευση λουλουδιών με σκοπό να ομορφύνουμε το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας. 

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Τελευταία στάση στον Καραβόμυλο όπου θα έχουμε χαρτόνια και είδη ζωγραφικής ώστε μικροί και μεγάλοι να δημιουργήσουμε όμορφες εικόνες και μηνύματα αναδεικνύοντας την αγάπη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και o Οργανισμός Μελέτης και Ευαισθητοποίησης του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος Κεφαλονιάς KΟΣΑMARE.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ