Γιώργος Καβαλλιεράτος :Συνειδητά επιλέξαμε αυτές τις μέρες που η περιοχή μας περνάει μια τεράστια κρίση να σιωπήσουμε.

Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΄΄ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ΄΄

Συνειδητά επιλέξαμε αυτές τις μέρες που η περιοχή μας περνάει μια τεράστια κρίση να σιωπήσουμε. Δεν επιζητούμε πολιτικά ωφέλει  από μια τραγωδία. Αλώστε  είχαμε τοποθετηθεί με προτάσεις  γι αυτό που ζούμε σήμερα  πέντε μήνες νωρίτερα.    Πιστεύουμε ότι την ώρα της κρίσης η ιστορία έχει δείξει  ότι οι εμφύλιοι δεν ωφελούν.

Αναγκαζόμαστε όμως με τεράστια αγανάκτηση  να πούμε πέντε λόγια  μια που η ανεκδιήγητη δημοτική αρχή Σάμης, ακροβάτη σε επικοινωνιακά παιχνίδια και μας προκαλεί, χωρίς να εστιάζει στην λύση του προβλήματος .

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Για όλα αυτά που συμβαίνουν με  αφορμή το πρόβλημα  της λειψυδρίας σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ιδιαίτερα  βέβαια  σε Σάμη και Ερισο υπάρχουν τεράστιες ευθύνες, και οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο που δεν θα διστάσουμε  στον απολογισμό της κρίσης να  πούμε.. Είναι τουλάχιστον πρόκληση σε μια χρονική στιγμή που η περιοχή μας έχει τιναχτεί στον αέρα οικονομικά και κοινωνικά, κάποιοι να διαχειρίζονται το πρόβλημα καθαρά επικοινωνιακά. Πέντε μέρες τώρα η δημοτική αρχή κρυπτόμενηπίσω από τη ΔΕΥΑ Κεφαλονιάς  προσπαθεί  να αποποιηθεί των ευθυνών  της.  Δεν είχε την ευαισθησία να βγάλει μία ανακοίνωση ώστε να ενημερώσει την κοινωνία για το τι έχει συμβεί και τι προβλέπεται να γίνει λες και το πρόβλημα είναι στο <<Κονγκό>>.

Ο  κόσμος περιμένει  απλά  κάτω από  τα λάστιχα μήπως προλάβει να πλυθεί όταν έρθει μια σταγόνα  νερό.

Προσπαθούν να μεταφέρουν το πρόβλημα σε πλάτες άλλων μετρώντας μόνο το πολιτικό κόστος. Την ίδια στιγμή που αντιδήμαρχος ζητάει να κηρυχθεί η περιοχή μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω λειψυδρίας, ο δήμαρχος διατείνεται και δίνει συνεντεύξεις λέγοντας ότι το πρόβλημα είναι καθαρά τεχνικό.

Καμία πρόβλεψη, κανένας σχεδιασμός ,πάμε αυτοσχεδιάζοντας.  

Συνεννοηθείτε κύριοι και μην προκαλείται άλλο την νοημοσύνη μας με φωτογραφίες βυτίων, και εξάδων νερού, μην μας <<πουλάτε>> τα αυτονόητα, δεν μας αξίζει αυτή η κατάντια. Περνώντας αυτή η κρίση έχουμε να πούμε πολλά όσο και να προσπαθείτε να τα αποφύγετε με την μη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Κλείνοντας δεν μπορούμε να μην εξάρουμε την πολύτιμη βοήθεια της επίσημης πολιτείας που  ασελγώντας πάνω σε ένα οικονομικόπτώμα ( περιοχή Σάμης ) έχει  στείλει για <<βοήθεια>> ότι ελεγκτικό μηχανισμό υπάρχει ( ΑΔΑΕ, ΕΦΚΑ ΣΕΠΕ κ.λ.π.) ΝΤΡΟΠΗ!!!

Για τους ‘’ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ΄΄

                                                                        Ο επικεφαλής της παράταξης       

                                                                            Καβαλλιεράτος Γιώργος 

                                                                 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σάμης

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ