ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: Χορήγηση δελτίων στους κληρωθέντες δικαιούχους προγραμμάτων ΛΑΕ- ΟΠΕΚΑ έτους 2024 

Newsroom

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Kοινωνικού-Iαματικού Tουρισμού, Eκδρομικού προγράμματος και θεάτρων, μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους έως και 30/8/2024, από οποιοδήποτε ΚΕΠ .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies(επιλογή: κληρωθέντες δικαιούχοι). Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση είναι αναρτημένοι οι κατάλογοι με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις όλων των προγραμμάτων, προκειμένου να επιλέξουν την επιχείρηση εκείνη που επιθυμούν για την υλοποίηση της παροχής που κληρώθηκαν.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι, πριν την προσέλευση στα ΚΕΠ για την παραλαβή των δελτίων τους, απαραιτήτως πρέπει να έχουν προβεί σε κράτηση δωματίου στο κατάλυμα επιλογής τους και να έχουν παραλάβει από το κατάλυμα την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ  (voucher). H κράτηση δωματίου σε κατάλυμα, μετά την παραλαβή voucher, μπορεί να γίνει και απευθείας από τον ίδιο τον δικαιούχο μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων δεν λαμβάνουν  δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ, αλλά πρέπει να προσέλθουν  έως και 29/9/2024 στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ  βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Δικαιολογητικά που προσκομίζονται στα ΚΕΠ:

• Αίτηση συμμετοχής δικαιούχου (εκτυπώνεται στα ΚΕΠ)

• Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας 

• Για την παραλαβή του δελτίου, απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία του δικαιούχου. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που ο δικαιούχος αδυνατεί να παραλάβει το δελτίο του προσωπικά, μπορεί να ορίζει άλλο άτομο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή, είτε μέσω Gov.gr

Tηλέφωνα και εμαιλ ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 

ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 

ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 

ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 

                                                 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ   

                                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ    

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ