‘Εφυγε ο Πρώτος  Μεγάλος μας Μαέστρος ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

Newsroom


Η Οικογένεια της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου με πόνο και θλίψη αποχαιρετά σήμερα τον Πρώτο και επί 30 χρόνια Μαέστρο και δάσκαλό  Β α σ ί λ η  Μ ο υ ν τ ά κ η που έφυγε από κοντά μας χθες 21 Μαΐου 2024 .  

Ο Βασίλης Μουντάκης ήταν από τους ιδρυτές , ο πρώτος και επί 30 χρόνια μαέστρος , της Χορωδίας Αργοστολίου .

Επί 30 χρόνια ( 1980 – 2010 ) με μόνο κίνητρο , όφελος και κέρδος την αγάπη του για το χορωδιακό τραγούδι , την αγάπη που εισέπραττε από τους χορωδούς και μουσικούς του , αλλά και του μουσικόφιλου κοινού του νησιού μας και όπου αλλού παρουσιαζόμασταν , ο Μαέστρος μας , ακούραστα ένωσε , δίδαξε , καθοδήγησε και διεύθυνε την Χορωδία μας .

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Με μαέστρο τον Βασίλη Μουντάκη , η χορωδία μας έγραψε λαμπρές σελίδες στην μουσική και χορωδιακή ιστορία της Κεφαλονιάς .

Υπό την διεύθυνσή του τραγουδήσαμε σε πάρα πολλές συναυλίες στο νησί , σε πολλά φεστιβάλ σε πόλεις της Ελλάδας και σχεδόν σε όλη την Ευρώπη , εκπροσωπώντας το νησί μας και το Κεφαλονίτικο τραγούδι με το ιδιαίτερο γνήσιο ηχόχρωμά του , που εκείνος μας έμαθε .

Με τραγούδια που εκείνος μας δίδαξε και διεύθυνε , ηχογραφήσαμε 2 δίσκους με Κεφαλονίτικα τραγούδια και μελίσματα , αφήνοντας τα παρακαταθήκη για τους μουσικούς και χορωδούς του μέλλοντος .

Για την προσφορά του τιμήθηκε από πολλούς φορείς και διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό , αλλά και από την Ένωση Χορωδιών Ελλάδας ,

Εκφράζουμε τα ολόθερμα , ολόψυχα συλλυπητήρια όλων μας στην αγαπημένη οικογένειά του , την σύζυγο Μαρία και τις κόρες του Αναστασία και Ιωάννα .

Στην εξόδιο ακολουθία του θα είμαστε όλοι εκεί να ψάλλουμε , όπως εκείνος μας έμαθε .

Θα μείνει μέσα μας πάντα ζωντανός και οδηγός για την συνέχεια της πορείας μας , για το τραγούδι μας , την χορωδία μας και την Κεφαλονιά μας.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ