ΑΣΣΟΣ :Σε επικίνδυνη κατάσταση ο μοναδικός δρόμος εισόδου στο χωριό,4 χρόνια μετά τον Ιανό [video]

Η γραφική Άσσος είχε χτυπηθεί άγρια από το πέρασμα του Μεσογειακού Κυκλώνα Ιανού,ο οποίος είχε προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στον κεντρικό δρόμο και στην παραλία του χωριού. 

Ο Προέδρος της Τ.Κ Άσσου Χρήστος Κοκκόλης επικαλείται λόγους πολιτικής προστασίας και ζητάει άμεσα παρεμβάσεις από την Περιφέρεια στον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στο χωριό,πριν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Ενα σημείο που καταλήγουν,λόγω της μεγάλης κατωφέρειας όλα τα νερά της βροχής και έχει υποστεί διάβρωση,και η διέλευση φορτηγών και τουριστικών λεωφορείων που επισκέπτονται την Άσσο,κρίνεται όχι απλά επισφαλής αλλά μεγάλου ρίσκου,στη πλευρά που ο δρόμος βρίσκεσαι κυριολεκτικά στον αέρα.

Προέδρος Τ.Κ Άσσου Χρήστος Κοκκόλης

Το πλάτος του δρόμου όπως φαίνεται στο σημείο της κατολίσθησης έχει μειωθεί στα 4.87 με συνέπεια η αμφίδρομη κυκλοφορία των οχημάτων, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της κοινότητας Χρήστος Κοκκόλης να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Στο συγκεκριμένο σημείο και πριν τον Ιανό υπήρχε πρόβλημα λόγω των επιχωματώσεων και του μπαζώματος που είχε γίνει στο σημείο με σαθρά υλικά οικοδομών,όμως τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα μεγαλώνει και υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθεί σοβαρό ατύχημα,ή και να αποκλειστεί η πρόσβαση στην Άσσο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ