Πινακίδα επιχείρησης παρεμποδίζει τη θέα της πινακίδας σήμανσης στην επαρχιακή οδό Αργοστόλι-Αεροδρόμιο.Κανένας αρμόδιος της Περιφέρειας δεν την βλέπει;

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, που αφορά όλους μας και έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, είναι η άναρχη και ανεξέλεγκτη τοποθέτηση κάθε είδους διαφημιστικής πινακίδας και ταμπλό στα πεζοδρόμια, στους πεζοδρόμους, στις όψεις των κτιρίων, στις ταράτσες, στα κέντρα ψυχαγωγίας, στους δρόμους στους κοινόχρηστους χώρους, και είναι κάτι που συντελεί στην αισθητική υποβάθμιση του φυσικού, οικιστικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος.

Έτσι απαγορεύεται ρητά πλέον η τοποθέτηση διαφημιστικών πλαισίων σε πεζοδρόμια, δρόμους και εθνικές οδούς, κάτι που όχι μόνο προσέβαλε την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου αλλά ήταν επικίνδυνο για τους οδηγούς και έκανε δύσκολη την μετακίνηση των πεζών.Η υπαίθρια διαφήμιση ρυθμίζεται εκτός των άλλων νομοθετημάτων και από τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό και η παράνομη τοποθέτηση αποτελεί πολεοδομική παράβαση και επιφέρει μεγάλα πρόστιμα.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Εδω και χρόνια στην επαρχιακή οδό Αργοστόλι-Αεροδρόμιο στο ύψος του Μακρύ Γιαλού,έχει τοποθετηθεί πινακίδα επιχείρησης που παρεμποδίζει εντελώς την θέα πινακίδας σήμανσης για επικίνδυνη δεξιά στροφή,και προκαλεί απορία πως οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας δεν την έχουν δει.

Επισημαίνουμε λοιπόν στους αρμόδιους της Περιφέρειας ώστε να εφαρμόσουν το νόμο,στον βασικό οδικό άξονα σύνδεσης με τον διεθνή αερολιμένα Κεφαλονιάς.

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ