Η συγκινητική εκδήλωση της δωρεάς απινιδωτή είς μνήμη του Έρη Καραβιώτη στην Περιφέρεια [εικόνες&video]

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Σε μια συγκινητική λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς,οι διοργανωτές του Kefalonia Backyard Ultra,Γιώργος Ισαουί,και Γιώργος Ποταμιάνος,μαζί με το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Νίκο Φωκά,παρέδωσαν τον απινιδωτή και έγινε η τοποθέτηση του από τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Σωτήρη Κουρή.

Οι διοργανωτές του Kefalonia Backyard Ultra,Γιώργος Ισαουί,και Γιώργος Ποταμιάνος ευαισθητοποιημένοι,από τον άδικο και απροσδόκητο χαμό ενός αγαπημένου συμπολίτη μας του Έρη Καραβιώτη,πρόσφεραν μέρος των εσόδων του Kefalonia Backyard Ultra,για την αγορά του απινιδωτή και την τοποθέτηση του σε ένα από τα πιο κεντρικά κτίρια της πόλης του Αργοστολίου, το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.

Στην ομολογουμένως συγκινητική τελετή τοποθέτησης του απινιδωτή,παρέστησαν ο αδελφός του εκλιπόντος Παναγής Καραβιώτης,συγγενείς και φίλοι,ενός Αργοστολιώτη που τόσο απροσδόκητα και ξαφνικά χάσαμε από κοντά μας.Την ενημέρωση για τη σωστή χρήση του απινιδωτή πραγματοποίησε η εκπαιδεύτρια-διασώστρια του ΕΚΑΒ,Βίκυ Κοκολίνη.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση του Γιώργου Ισαουί,και του Γιώργου Ποταμιάνου,θα ενθαρρύνει και άλλους πολίτες,και επιχειρήσεις να προβούν σε παρόμοιες πρωτοβουλίες για το κοινό καλό.

Απινιδωτής σημαίνει ασφάλεια και προστασία για τους πολίτες σε μία έκτακτη ανάγκη και είναι, συνεπώς, αναγκαίο να διασφαλίζουμε ότι ο είναι προσβάσιμος σε όσο το δυνατόν περισσότερους.

Είναι ένα εργαλείο ζωτικής σημασίας γιατί σε περιστατικά καρδιακής ανακοπής, βοηθά στην επαναφορά του κανονικού παλμού, επιτρέποντας την ασφαλή μεταφορά του ασθενή στο νοσοκομείο.

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ