Χάρης Αλιβιζάτος Το «χρυσό» παιδί του στίβου στην Κεφαλονιά[Video ]

Σε μία περίοδο, στην οποία κυριαρχούν οι αρνητικές ειδήσεις, ο αθλητισμός στην Κεφαλονιά έρχεται ξανά να μας δώσει μία μεγάλη χαρά,και έναν πολύ καλό για να χαμογελάμε.

Για την ακρίβεια, ήρθε ο Χάρης Αλιβιζάτος και με μία ιστορική επίδοση για τα δεδομένα του άλματος είς ύψους μας θύμισε ξανά ότι το μέλλον του ανήκει.Αυτό το παιδί από το Αργοστόλι που ξεκίνησε απο την ηλικία των 10 ετών την ενασχόληση του με το στίβο,και με προπονητή τον αναμορφωτή του στίβου στην Κεφαλονιά, το Νίκο Μεταξά δείχνει αποφασισμένος,και διψασμένος για μεγάλα πράγματα.

Χάρης Αλιβιζάτος με τον προπονητή του Νίκο Μεταξά

Ο Χάρης Αλιβιζάτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 2024 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στην Πάτρα ,πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Κεφαλονίτικου στίβου ,κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ύψος με επίδοση 2.07μ ,πετυχαίνοντας τη 2η καλύτερη επίδοση μέχρι στιγμής στην Ευρώπη στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, η οποία του εξασφαλίσε και τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει 18-21 Ιουλίου στη Σλοβακία.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Δείτε το άλμα του Χάρη Αλιβιζάτου στα 2.07μ

Τον Χάρη τον είχαμε γνωρίσει πέρυσι λίγες ημέρες μετά την επιτυχία του που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο  στο άλμα στο ύψος με επίδοση 1,92  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ 16 που έγινε στη Χαλκίδα,κάνοντας την καλύτερη επίδοση αθλητή στο άλμα  εις ύψος  σε όλες τις κατηγορίες όλων των εποχών για την Κεφαλλονιά .

Ο Χάρης είναι ένα παιδί προσγειωμένο σεμνό , με προσήλωση,αφοσίωση,και αγάπη για το άθλημα,χαρακτηριστικά ιδιαίτερα σημαντικά σε αυτή την ηλικία και βρεθήκαμε ξανά στο  Δημοτικό Στάδιο “Ανδρέας Βεργωτής” όπου ο πρωταθλητής μας Χάρης Αλιβιζάτος μαζί με τον προπονητή του Νίκο Μεταξά μας μίλησαν για την μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρατάθλημα,και τους στόχους του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβακίας.

Μιλώντας για τους μελλοντικούς τους στόχους ο Χάρης μας είπε ,είναι να παραμένει σταθερά στα άλματα πάνω από τα 2.00μ.,να προσπαθήσει για διεκδίκηση μετάλιου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα,και να παραμείνει υγιής καθόλη όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ευχαριστούμε τον πρωταθλητή Χάρη Αλιβιζάτο που σήκωσε την Κεφαλλονιά ψηλά,σε Πανευρωπαικό πλέον επίπεδο,ευχαριστούμε  και τον προπονητή της Γ.Ε.Κ  Νίκο Μεταξά  για την διαρκή προσπάθεια που κάνει,στην ανάδειξη νέων αθλητών στην Κεφαλονιά.

Με την ευχή όλων των Κεφαλλονιτών να τους συνοδεύει,τους ευχόμαστε επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβακίας.

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ