Η Plori Capital βράβευσε τον Χάρη Αλιβιζάτο.

Newsroom

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλληνίας (ΓΕΚ) και του Κεφαλονιτικουστίβου ήρθε πριν από λίγες ημέρες από τον Χάρη Αλιβιζατο, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο άλμα σε ύψος με επίδοση 2.07μ και πήρε την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, που θα γίνει 18-21 Ιουλίου στη Σλοβακία.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου ο κ Γεράσιμος Βεργωτης, βασικός μέτοχος της Plori Capital, βρέθηκε στο στάδιο Αργοστολίου, συνεχάρη τον Χάρη για την αλματώδη εξέλιξη του, την νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καιτην πρόκριση του στο Ευρωπαϊκό και συνάμα του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Σλοβακία.  Τηρώντας μία υπόσχεση που είχε δώσει στον νεαρό αθλητή μέσω του προπονητή του κ. Νίκου Μεταξά, ο κ. Γεράσιμος Βεργωτής επέδωσε ιδιοχείρως πριμ στον Χάρη για την πρόκρισή του.

Τα τελευταία χρόνια η Plori Capital είναι ο κύριοςχορηγός της αγωνιστικής ομάδας της ΓΕΚ.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

«Είναι χαρά μου που μπορώ και στηρίζω την συλλογική και ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλληνίας. Ακόμη μεγαλύτερη χαρά όταν η διαχρονική αυτή προσπάθεια στέφεται με επιτυχίες σαν αυτή του Χάρη. Σκοπός των ετήσιων χορηγιών στην αγωνιστική ομάδα της ΓΕΚ είναι η στήριξη των παιδιών της ιδιαίτερης πατρίδας μου. Ενσυνείδητα στηρίζω τον στίβο πιστεύοντας ότι η περιορισμένη πληθυσμιακή πραγματικότητα της Κεφαλονιάς και η αποχώρηση των επιτυχημένων νέων στα 18 τους χρόνια, καθιστά πολύ λιγότερο πιθανή διάκριση σε ‘ομάδα’ Κεφαλονιτών, σε αντίθεση με ατομικά αθλήματα. Αξιοποιώντας τις αξιόλογες αθλητικές υποδομές που ήδη διαθέτει το νησί μας – πχ το στάδιο Ανδρέας Βεργωτής που ελπίζω επιτέλους να επισκευαστεί – τα ατομικά αθλήματα όπως ο στίβος, με σωστή, συστηματική, σύγχρονη προπονητική προσέγγιση θα κάνουν το όνομα του νησιού μας να ακούγεται μαζί με τις επιτυχίες των παιδιών/αθλητών της. Άλλο πρόσφατο παράδειγμα ο σφαιροβόλος Αντωνάτος. Από νωρίς διέκρινα ότι η προπονητική ομάδα της ΓΕΚ έχει την σωστή νοοτροπία, σεβασμό στους εκκολαπτόμενους αθλητές αλλά και συνετό σχεδιασμό ανάπτυξης και την ευχαριστώ για την συνεργασία αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο κ. Γεράσιμος Βεργωτής.

ΠΑγαπητέ μας Χάρη, με την ευκαιρία των γενεθλίων σου ευχόμαστε χρόνια πολλά και κυριολεκτικά και εις ανώτερα!

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ