Κεφαλονιά:Έφτασε σήμερα το πρωί η πρώτη πτήση τσάρτερ της Discover Airlines από το Μόναχο[εικόνες]

Με τη πρώτη πτήση της Discover Airlines που προσγειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωΐ ξεκίνησε για φέτος η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Κεφαλονιάς με το Μόναχο ξεκίνησε φέτος.Η πρώτη πτήση ήρθε γεμάτη,και η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι και οι πτήσεις για τους επομένους μήνες ,έχουν πολύ υψηλές πληρότητες.

Οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου σχημάτισαν ως είθισται, αψίδα με πίδακες νερού για την πρώτη πτήση της εταιρίας στην Κεφαλονιά και τους πρώτους επισκέπτες του νησιού,από το Μόναχο.

Στην λιτή τελετή υποδοχής ,παρόντες ήταν η Airport Manager του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς κ.Θάλεια Παπαδημητρίου,έξ μέρους της Τουριστικής Επιτροπής η Υπευθύνη δημοσίων σχέσεων κ.Μαρίνα Βεργωτή,ο Προέδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς κ.Γεράσιμος Τιμοθέατος,ο Ίων Λιναρδάτος εκπρόσωπος της εταιρείας δημοσίων σχέσεων «Lion Communications,και ο Marco Götz Chief Revenue Officer, ως εκπρόσωπος της εταιρίας.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Η Discover Airlines θα πραγματοποιεί μια πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή ,από τος 17 Μαΐου έως και τα μέσα Οκτωβρίου,κάτι ιδιαίτερα σημαντικό,δεδομένου των προσπαθειών,που γίνονται για επέκταση της σεζόν.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ