Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον προέδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης Γεράσιμο Τιμοθέατο

Newsroom

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη συναντήθηκε στο Αργοστόλι με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς -Ιθάκης κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο, μέλος της ΠΟΞ, του ΞΕΕ και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου.

Συζήτησαν για την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου και τις πολύ θετικές προβλέψεις για την πορεία της στην Κεφαλονιά και Ιθάκη, καθώς και για γενικότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των Ξενοδόχων.

Ο κ. Τιμοθεάτος αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη να αναληφθεί πρωτοβουλία για την ανάπλαση του χώρου πέριξ του λιμνοσπηλαίου της Μελισσάνης, ενέργεια που θα ενισχύσει την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και θα αντιμετωπίσει πρακτικά προβλήματα των επισκεπτών του σπηλαίου.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Η Υφυπουργός Τουρισμού του παρουσίασε τους άξονες προτεραιότητας του Υπουργείου και δεσμεύτηκαν αμφότεροι για τη συνέχιση της θερμής επικοινωνίας στην κοινή κατεύθυνση: ποιοτικός τουρισμός όλον τον χρόνο σε κάθε προορισμό.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ