Εικόνες θλίψης και εγκατάλειψης στον περιβάλλοντα χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου της Κεφαλονιάς[εικόνες]

Το νέο κτίριο του αεροδρομίου Κεφαλονιάς ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2020 ,δείχνει όμορφο και σύγχρονο,και παρουσιάζει μια εικόνα που όλοι θέλουμε από ενα νέο αεροδρόμιο με υποδομές και σύγχρονα συστήματα εξυπηρέτησης των επιβατών,ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη διαρκώς αυξανόμενη τουριστική κίνηση της Κεφαλονιάς.

Οι εξωτερικοί χώροι ύστερα από 4 χρόνια που έχουν ολοκληρωθεί τα έργα κατασκευής του νέου αεροσταθμού δείχνουν εικόνα εγκατάλειψης,και χωρίς καμία παρέμβαση πρασίνου.

Παρτέρια και αρτάνες γεμάτες αγκάθια και χορτάρια,και αναρωτιέμαι αν η εταιρία διαχείρισης έχει σκοπό να κάνει παρεμβάσεις ώστε να ομορφύνουν οι εξωτερικοί χώροι του αεροδρομίου, ύστερα από 4 χρόνια που έχει ολοκληρωθεί το νέο κτιρίο Αεροσταθμού με τον περιβάλλον χώρο να είναι εντελώς απεριποίητος.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Από ψηλά το νησί μας μοιάζει σαν το ιδανικό μέρος για τους τουρίστες που έρχονται,όμως με την προσγείωση αυτό που αντικρίζουν στους εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου δεν είναι συμπαθητική εικόνα,και αναρωτιέται κανείς τόσο δύσκολο είναι να φυτευθεί πράσινο στους εξωτερικούς χώρους και στα παρτέρια του αεροδρομίου,έτσι ώστε ο επισκέπτης να αντικρίζει μια όμορφη εικόνα με την άφιξη του και την αναχώρηση του.

Επίσης ενα πολύ μεγάλο προβλήμα είναι η πολύ στενή είσοδος του αεροδρομίου όπου και εκεί δεν είδαμε ουδεμία παρέμβαση να γίνεται,και η κεντρική είσοδος να είναι απόλυτα εγκατελειμένη.

Πραγματικά κρίμα για αυτή την εξωτερική εικόνα του αεροδρομίου,και δεν είναι εικόνα Διεθνούς Αεροδρομίου.

Η πρώτη και η τελευταία εικόνα από την Κεφαλονιά θα έπρεπε να είναι όχι απλώς σε καλή κατάσταση αλλά σε άψογη Και αυτό δεν έχει επιτευχθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Κεφαλονιάς ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ.Η Κεφαλονιά μας αξίζει το καλύτερο και οι υπεύθυνοι της διαχειρίστριας εταιρίας,οφείλουν να το πράξουν άμεσα με παρεμβάσεις καλλωπισμού του περιβάλλοντος χώρου,και της εισόδου στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Δείτε εικόνες από την Κεντρική Πύλη εισόδου στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς

Κεντρική Πύλη εισόδου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς
Παρατημένα κεραμίδια στην κεντρική πύλη εισόδου
Ο μηχανισμός της συρομένης πύλης εισόδου εκτός λειτουργίας να κρέμεται με τα καλώδια εκτεθειμένα
Χορτάρια και ξερά χόρτα δείχνουν εικόνα θλίψης και εγκατάλειψης
Πύλη εισόδου βυτιοφόρων καυσίμων
Αυτοκίνητα και επιβάτες ένα κουβάρι στην στενή πύλη εισόδου.Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς 16 Ιουνίου 2024

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ