Σε πλήρη λειτουργία ο μοναδικός Μύρτος , προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα στους τουρίστες [pics]

Το καλοκαίρι ήρθε και ο μαγευτικός Μύρτος εδώ και μερικές ήμερες βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με τους επισκέπτες του να αυξάνονται καθημερινά,και με πολλούς τουρίστες απο τις βαλκανικές χώρες να προτιμούν μια βουτιά στο διαμάντι της Κεφαλονιάς.

Επισκεφτήκαμε τον Μύρτο σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου και όλα λειτουργούσαν κανονικά,όπως ο ίδιος ο δήμαρχος Σάμης κ.Παναγής Δρακουλογκώνας,μας είχε ενημερώσει μερικές ημέρες πριν.

Η καντίνα της παραλίας λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες και οι τουρίστες επισκέπτες απολαμβάνουν τις καλές υποδομές που έχει η παραλία με την καντίνα,τους χώρους υγιεινής που ήταν σε λειτουργία απο την 1 Ιουνίου,τις όμορφες ντουζιέρες ,τις ψάθινες ομπρέλες και τους ναυαγοσώστες που επίσης επιτηρούσαν για την ασφάλεια της παραλίας απο την 1 Ιουνίου.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Ο Μύρτος μια από τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου προσφέρει ασφάλεια στους λουόμενους με ναυαγοσώστες σε πλήρη εξοπλισμό. Η παραλία έχει «αποκηρύξει» το πλαστικό , οι σκιάσεις είναι από ξύλο όπως άλλωστε και οι άλλες υποδομές της.

Ο Μύρτος είναι δημοτική επιχείρηση του δήμου Σάμης ,τα έσοδα της λειτουργίας της επιστρέφονται στους δημότες για την αναβάθμιση των υποδομών της ίδιας της παραλίας και την προσφορα καλών υπηρεσιών,και όπως ο ίδιος ο δήμαρχος Σάμης κ.Παναγής Δρακουλογκώνας πρόθεση του Δήμου Σάμης,είναι να συνεχίσει τη λειτουργία της παραλίας προς όφελος των δημοτών,των χιλιάδων τουριστών που τον επισκέπτονται καθημερινά,αλλά και συνολικά του τουριστικού προϊόντος της Κεφαλονιάς.

Δήμαρχος Σάμης Παναγής Δρακουλογκώνας

Το έργα που αφορούν την ασφαλή  πρόσβαση στο Μύρτο έχουν υπογραφεί και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν,και περιλαμβάνει παρεμβάσεις με την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης   σε σημεία που ο δρόμος έχει υποστεί διάβρωση,και στενεύει επικίνδυνα μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο Ιανός.

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ