Ευχαριστήριο της Χορωδίας& Μαντολινάτας Αργοστολίου.

Newsroom

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ , μετά την απόλυτα επιτυχημένη Επετειακή εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ‘Ο ΚΕΦΑΛΟΣ’ , την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 , που είχε την ευθύνη της οργάνωσης , επιμέλειας , προβολής και παρουσίασής της , επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν και χάρηκαν την υψηλότατου καλλιτεχνικού επιπέδου συναυλία της Χορωδίας της ΕΡΤ, ειδικά προετοιμασμένη για την Επέτειο αυτή με Επτανησιακά και Κεφαλονίτικα τραγούδια . Επίσης ,

Ευχαριστεί την ΕΡΤ. και ειδικότερα την Διεύθυνση των Μουσικών Συνόλων της , για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και την συνεργασία για να υλοποιηθεί η αποστολή αυτή .

Ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους συνέβαλαν για να επιτευχθεί το όμορφο , συνολικά αποτέλεσμα . 

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς της ΠΙΝ. , τον Δήμο Αργοστολίου και τους υπαλλήλους τους ,για την συνεργασία και την οικονομική στήριξη της προετοιμασίας και παρουσίασης της Εκδήλωσης .

Τον Δήμο Αργοστολίου για την παραχώρηση του θεάτρου μας .

Την Ναυτιλιακή Εταιρεία ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ , για τη Δωρεάν μεταφορά της Χορωδίας , μέσω Αστακού . 

Την φιλόλογο – καθηγήτρια , και μέλος της Μαντολινάτας μας , Ελπινίκης ( Νίκης ) Μαζαράκη , για την τεκμηριωμένη και γλαφυρή ιστορική αναφορά στην Ένωση των νησιών μας με την Ελλάδα και τον αγώνα των Ριζοσπαστών .

Όλους τους τεχνικούς του θεάτρου μας και της ΕΡΤ, που συνεργάστηκαν και δούλεψαναρμονικά για να βγει το τέλειο ακουστικό αποτέλεσμα που είχαμε και χαρήκαμε στην αίθουσα του θεάτρου μας . και τέλος ,

Τον τοπικό Τύπο για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης . 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Για το ΔΣ, 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ρωσσέτος – Γεράσιμος Λούζης

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ