Γιώργος Κιούρτσης Μέλος Νομαρχιακής Σύριζα:Πολιτική αστοχία η επίσκεψη Τριαντόπουλου στην Ιθάκη την ήμερα της 160ης επέτειου.

Newsroom

160 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ιστορική ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.
Οι Ριζοσπάστες έδωσαν έναν ηρωϊκο αγώνα κατά της Αγγλικής αποικιοκρατίας.
Και να που σήμερα η μνήμη τους βεβηλώνεται με την παρουσία των εχθρών τους γεμάτη υποκρισία.
Διαβάζοντας το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας αυτής στην Ιθάκη είδα γεμάτος έκπληξη και αποτροπιασμό ότι εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης είναι ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος ένας εκ των υπευθύνων του μπαζώματος στα Τέμπη για την συγκάλυψη του εγκλήματος.
Κύριε Στανίτσα δεν ξέρω αν έτσι σας συμβούλευσαν οι ειδικοί σας σύμβουλοι ή αποτελεί δική σας ιδέα το να καλέσετε τον κ. Τριαντόπουλο μια τέτοια μέρα στην Ιθάκη.
Πάντως όπως και να έχει το γεγονός αυτό αποτελεί πολιτική αστοχία και ατιμάζει τον αγώνα και τον βίο αυτών που έδωσαν την ζωή τους για να απολαμβάνετε εσείς σήμερα τον δημαρχιακό θώκο, και να μην είστε ο μαμουρης μιας φασιστικής αποικιοκρατίας με κάποιον ξένο αρμοστή.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ αποτελεί την συνέχεια του ριζοσπαστικού κινήματος στην Ελλάδα.
Πληροφορούμε λοιπόν τον προσκεκλημένο σας πως αντλούμε δύναμη από τον αγώνα των Ριζοσπαστών για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς ανισότητες, χωρίς αφέντες και δούλους, χωρίς πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.
Παρότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταβάλει προσπάθειες ώστε να επιστρέψουμε στα χρόνια του αγώνα των ριζοσπαστών.
Για μας ο υπουργός του μπαζώματος και της συγκάλυψης αποτελεί πρόσωπο ανεπιθύμητο και του τονίζουμε με παρρησία ότι όσα μπάζα και να ρίξει ποτέ δεν θα καταφέρει να μπαζώσει την καρδιά της μάνας όλων μας της κ. Καρυστιανού και των άλλων γονέων ούτε την θέληση μας για δικαίωση στο έγκλημα.
Και επειδή ίσως οι σύμβουλοί σας να μην εχουν φαντασία σας προτείνουμε στην παγκόσμια ημέρα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και στην ημέρα της Γενοκτονίας των ποντίων να καλέσετε τον κ. Νετανιάχου και τον κ. Ερτογάν αντίστοιχα.
Δόξα και τιμή στους Ριζοσπάστες που σήμερα αποτελούν τον φάρο του Αγώνα των Ελλήνων απέναντι στο φασισμό και το μήνυμα τους 160 χρόνια μετά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Κιούρτσης Γιώργος 
Συντονιστής ΟΜ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτικής Συμμαχίας – ΣΑΜΗΣ – ΠΥΛΑΡΟΥ – ΕΡΙΣΟΥ
Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Π.Σ Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Υπεύθυνος Πολιτισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ