Η εκδήλωση της Δημοτικής χορωδίας Ιθάκης στο αφιέρωμα μνήμης,Κύπρος 1974 -2024

Newsroom

“Κύπρο μου για ένα γέλιο σου,

θκιώ σου τον άνθρωπό μου,

μόνο μιτά σου ενά δεχτώ,

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

να μοιραστώ το φως μου!” 

Από την εκδήλωση της Δημοτικής χορωδίας Ιθάκης, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στο αφιέρωμα μνήμης, Κύπρος 1974 – 2024, 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων και την διχοτόμηση της χώρας!

Δείτε στο βίντεο την Δημοτική Χορωδία Ιθάκης με μαέστρο τον Σπύρο Θεοτοκάτο στο αφιέρωμα μνήμης,Κύπρος 1974 -2024

Ευχαριστούμε θερμά, την κα Monika Pieridou που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, ταξίδεψε από την Κύπρο, από την Λεμεσό και μίλησε μέσα από καρδιάς, στην εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Stanitsas Dionisis για την υποστήριξη της εκδήλωσης αυτής, όπως και όλες της φίλες και όλους τους φίλους της χορωδίας μας, που παρευρέθηκαν.

Ευχαριστούμε  πολύ, τα παιδιά του “Εν Χορώ” που στόλισαν με την παρουσία τους τη βραδιά μας, τον μαέστρο μας, Σπύρο Θεοτοκάτο, τον μουσικό μας Γκρέγκορ Σάφερ, όπως τον Tilemaxos Markantonis για τα ηχητικά, την Anastasia Kaip για τις προβολές, την Νατάσα Βλησμά για τα video και την Vasiliki Deuteraiou για την αφίσα!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους τους πραγματικούς ήρωες, που πολέμησαν για να υπερασπίσουν την Κύπρο. Ζητήσαμε να μας μιλήσουν, να μας μεταφέρουν κάποια γεγονότα, όμως κανένας από όσους συναντήσαμε δεν θέλησε. Ίσως γιατί η φρίκη του πολέμου, δεν ξεχνιέται όσα χρόνια κι αν περάσουν!

“50 χρόνια δεν ξεχνώ”!

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ