Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου: Χορωδιακό αφιέρωμα στον συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο στις 12 Ιουλίου

Newsroom

Τρεις χορωδίες , η Μαντολινάτα Ενηλίκων Αργοστολίου , δύο πιανίστες και τρεις μαέστροι , θα ενώσουν την αγάπη τους για την χορωδιακή μουσική , στο Αφιέρωμα που διοργανώνει η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου στο μεγάλο και αγαπητό μουσικοσυνθέτη ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Ξενία την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 , στις 21:00 .

Ευχαριστούμε τον συνθέτη μας που θα παραβρεθεί και θα διευθύνει όλα μαζί τα σχήματα , στο κλείσιμο της συναυλίας .

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Πολλά από τα αγαπημένα τραγούδια του , που έχουν αποδοθεί από γνωστούς τραγουδιστές μας όλα αυτά τα χρόνια , θα ακουστούν σε χορωδιακή απόδοση από τις χορωδίες μας . Τραγούδια όπως το ‘μην κλαις’, ‘είπα να σου στείλω’ , ΄Ω ! φιλτάτη πατρίς’ , ‘πάγωνε στους δρόμους ο αγέρας’. ‘τ’ αηδόνια στην Ιθάκη ‘ , ‘θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες’ ’στην πλατεία Βάθη’ , και άλλα θα ακουστούν σε αυτή την αφιερωματική βραδιά , παρουσία του συνθέτη τους .

Ευχαριστούμε τα μέλη της χορωδίας ΜΕΛΩΔΟΙ , που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και ειδικά τον μαέστρο τους , αγαπητό φίλο και συνεργάτη του συλλόγου μας , Γιώργο Ζιάκα , για την ιδέα και την συνεργασία στην διοργάνωση του αφιερώματος .

Ευχαριστούμε την Ι.Μ. Αγίου Γερασίμου , για την φιλοξενία της χορωδίας στον ξενώνα της .

Ευχαριστούμε τους μαέστρους των χορωδιών μας , Αλεξία Μαρτσέλου και Σπύρο Θεοτοκάτο , τις/τους μουσικούς και χορωδούς των σχημάτων μας , που ετοίμασαν τα τραγούδια του αφιερώματος , παρά τις πολλές υποχρεώσεις και τις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού .

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αργοστολίου για την παραχώρηση του χώρου και την στήριξή του .

Για την είσοδο στην συναυλία , θα σας ζητήσουμε οικονομική ενίσχυση 10 Ε , για την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης και φιλοξενίας .

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .!!!

Το ΔΣ, της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ