Η θαλαμηγός MY BROTHER BRANCUSI του JEAN PIGOZZI ιδιοκτήτη της Γαλλικής μάρκας αυτοκινήτων Simca στο Αργοστόλι

Ποιος είναι ο Jean Pigozzi;
Γεννημένος τον Ιανουάριο του 1952, ο Jean Pigozzi είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό όνομα στον κόσμο των επιχειρήσεων και της τέχνης.
Είναι μια αντανάκλαση μιας καταγωγής που έχει συνεισφέρει σημαντικά στην αυτοκινητοβιομηχανία.Ως γιος του Henri Pigozzi, ενός διάσημου βιομήχανου αυτοκινήτων, οι ρίζες του Jean ανάγονται σε μια εποχή όπου η καινοτομία συναντούσε την πολυτέλεια.

Ο Henri Pigozzi ήταν καθοριστικός στη μεταμόρφωση του αυτοκινητοβιομηχανικού τοπίου της Γαλλίας, κατέχοντας δικαιώματα εισαγωγής και αργότερα συναρμολόγησης αυτοκινήτων Fiat στη χώρα κατά τη δεκαετία του 1930.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

JEAN PIGOZZI 

Το επιχειρηματικό του πνεύμα δεν σταμάτησε εκεί, οδηγώντας στη γέννηση του Simca, ενός άλλου μνημειώδους ονόματος στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Simca
Φωτογραφία :https://el.m.wikipedia.org/wiki/Simca

Ο Jean Pigozzi έχει πολλά σπίτια, αλλά η κύρια κατοικία του θεωρείται η Villa Dorane στην Αντίμπ της Γαλλίας.

Η κατοικία διατίθεται προς ενοικίαση ως τοποθεσία γάμου. Διαθέτει επίσης κατοικία στη Γενεύη της Ελβετίας. Και έχει ένα ιδιωτικό νησί στον Παναμά με το όνομα Isla Simca. Η βίλα του νησιού είναι γεμάτη αφρικανική τέχνη.

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ