Μάκης Σαμόλης …Όταν πίσω από τις εταιρείες βρίσκονται οι άνθρωποι 

Είναι όμορφο και θαυμάζεις πολλές φορές τη δύναμη και την επιμονή των ανθρώπων στο να θέλουν να δημιουργήσουν αυτό που ονειρεύονται,και ο Μάκης Σαμόλης αυτό που είχε ονειρευτεί το έκανε πράξη δημιουργώντας την δική του επιχείρηση του τροφοδοσίας καταστημάτων και επιχειρήσεων στο χώρο της εστίασης.

O Μάκης Σαμόλης γιος του γνωστού και αγαπητού στην τοπική μας κοινωνία Σπύρου Σαμόλη,και της Αριάδνης ξεκίνησε σαν υπεύθυνος πωλήσεων σε εταιρίες,και το 2013 την περίοδο της βαθιάς κρίσης της Ελληνικής οικονομίας, με αγάπη και μεράκι ξεκίνησε τη δημιουργία της δικής του εταιρίας.

Έχοντας ξεκινήσει από το μηδέν,το ρίσκο στη ζωή του ήταν μονόδρομος γι’ αυτό και το τόλμησε,και τα κατάφερε.Η αγάπη του για τη οινοποιία και το κρασί του έδωσε  το κίνητρο να δημιουργήσει την εταιρία του το 2013,την ΤΡΟΦΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ,με αντιπροσώπευση με πάνω απο 100 κορυφαίων,και επωνύμων οινοποιείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Το 2018 ανέλαβε την προώθηση των προϊόντων Λουξ σε Κεφαλονιά και Ιθάκη και η εταιρία του είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των εταιριών mentos,Trident και Ξινό Νερό Φλώρινας

Η εταιρία ΤΡΟΦΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ,θεωρείται ο leader στο δίκτυο αντιπροσωπειών στο νησί μας   στην κατηγορία των προϊόντων που διανέμει.

Η πορεία του τα τελευταία χρόνια ήταν ανοδική και επιτυχημένη .Εκείνος όμως δεν ξέχασε ποτέ από πού ξεκίνησε. Συμμετέχει ενεργά σε ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποιημένος προβαίνει συχνά σε κοινωνική δράση με δωρεές,όπου του ζητηθεί στην Κεφαλονιά.

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ