Λευτέρης Κρητικός :Στην Ελλάδα του 2024, οι αγωνιστές της καθημερινότητας δε θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας

Newsroom

Για τη Βιργινία.

Ανάρτηση του Λευτέρη Κρητικού

Η Βιργινία είναι ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Από τις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις που η ιδεολογία συναντά τη στάση ζωής. Πριν χρόνια έλαβε ένα στεγαστικό δάνειο για την απόκτηση κατοικίας. Λίγους μήνες αργότερα, χάνει το σύζυγό της και μεγαλώνει μόνη τα τρία ανήλικα παιδιά της.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Καλείται να επιλέξει μεταξύ της μόρφωσης των παιδιών της και των δόσεων του στεγαστικού δανείου. Επιλέγει το πρώτο. Τα παιδιά της διακεκριμένοι επιστήμονες σήμερα, απόφοιτοι Δημοσίων Πανεπιστημίων.

Όμως τα funds δεν έχουν ευαισθησίες… Πριν λίγους μήνες, η Βιργινία έλαβε κατασχετήριο για το πλειστηριασμό της κύριας κατοικίας της. Το Δικαστήριο μετά την άσκηση ανακοπής, αξιολογώντας τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, χαρακτήρισε ως καταχρηστική πράξη τη διενέργεια κατάσχεσης και ακύρωσε το πλειστηριασμό που θα πραγματοποιείτο σήμερα το πρωί.

Στην Ελλάδα του 2024, οι αγωνιστές της καθημερινότητας δε θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας. Είναι ανώνυμοι, στέκονται δίπλα μας, προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειες τους και να μορφώσουν τα παιδιά τους. Μόνοι τους! Δεν έχουν σκύψει το κεφάλι τους σε καμία μορφή εξουσίας, πιστεύουν μόνο στον Άνθρωπο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ