ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:Συνεδρίαση με εντάσεις και έκκληση Κουρή για το έργο της νέας γέφυρας στο Χειμωνικό[εικόνες&video]

Με πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά,ξεκίνησε σήμερα Σάββατο και θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ»οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ένα σύντομο χαιρετισμό στο Περιφερειακό Συμβούλιο απεύθυναν ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος,ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσίων του Δήμου Σάμης Σπύρος Σπαθής.

Τοπικά γλυκά του κουταλιού σερβιρίστηκαν από τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Αργοστολίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς,και προσφέρθηκαν σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους τοπικά γλυκίσματα και Κεφαλλονίτικα κρασιά.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Οι επερωτήσεις που έκαναν οι παρατάξεις «Μένουμε Ιόνιο»με επικεφαλής την Μαρία Δρύ της Λαικής Συσπείρωσης,και της κ.Ρόδης Κράτσα,και απασχόλησαν για αρκετή ώρα την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, και προκάλεσε εντάσεις και διαξιφισμούς ήταν για το έργο κατασκευής της νέας γέφυρας στην τοποθεσία ‘Χειμωνικό’.

Η επικεφαλής της παρατάξης «Μένουμε Ιόνιο» Μαρία Δρύ που επισκέφτηκε το εργοτάξιο έθεσε το ζήτημα εάν ήταν αναγκαίο τόσο μεγάλης παρέμβασης στο φυσικό περιβάλλον,λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει μια μεγάλη περιβαλλοντολογική καταστροφή.

Η επικεφαλής της παρατάξης «Μένουμε Ιόνιο» Μαρία Δρύ
Η επικεφαλής της παρατάξης «Μένουμε Ιόνιο» Μαρία Δρύ

Δυναμική παρέμβαση έκανε και ο πρώην Δήμαρχος Ληξουρίου και επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού Βασίλης Ρουχωτάς.

Βασίλης Ρουχωτάς

Η επερώτηση της παράταξης της κ.Ρόδης Κράτσα,για το ποιά ακριβώς διαδικασία ακολουθείται για τη συλλογή των μπαζών από το έργο,και ποιες είναι οι ενέργειες της Περιφέρειας ώστε να υπάρχει η διασφάλιση ότι αυτά δεν καταλήγουν στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σημείο που εκτελείται το έργο ήταν αυτή που προκάλεσε ένταση,διαξιφισμούς,και έν τέλη την έκφραση ανησυχίας του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς&Ιθάκης Σωτήρη Κουρή να σταματήσει το έργο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς&Ιθάκης Σωτήρης Κουρής

Ο επικεφαλής της παρατάξης ΑΝΑΣΑ κ.Θόδωρος Γαλιατσάτος

Ο επικεφαλής της παρατάξης ΑΝΑΣΑ κ.Θόδωρος Γαλιατσάτος

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Τρεπεκλής ανακοίνωσε ότι έχει καταθετηθεί αίτηση στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για έκτακτη νέα ακτοπλοική γραμμή Κυλλήνη -Ληξούρι και ήδη έχει προγραμματιστεί συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον νέο υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής κ.Στέφανο Γκίκα.

Copyright Notice
Για την οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή του άρθρου αυτού, θα πρέπει αυστηρά να αναφέρεται η αρχική πηγή με ενεργό σύνδεσμο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ