Γιάννης Τρεπεκλής: «Παιχνίδια στις πλάτες του λαού των Ιονίων Νησιών δεν θα επιτρέψω σε κανέναν»

Newsroom

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η πρώην Περιφερειάρχης κ. Ρόδη Κράτσα περί δήθεν διάσπασης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ο Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Τρεπεκλής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κα. Κράτσα, με τις δηλώσεις που έκανε για δήθεν διάσπαση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ποιους εκπροσωπεί και ποιους εκφράζει;

Είμαι ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων. Οι πολίτες στα Ιόνια Νησιά με τίμησαν με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπώ θεσμικά. Συνομιλώ, για τα θέματα στα νησιά μας, με τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς και με τους συναδέλφους μου στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), που είμαι μέλος. Και φυσικά, λογοδοτώ στους πολίτες των Ιονίων Νήσων και στα εκλεγμένα όργανα διοίκησης της Περιφέρειάς μας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε -επί θητείας μου- τέθηκε τέτοιο ζήτημα, από κανέναν από τους συνομιλητές μου. Αναρωτιέμαι λοιπόν, προς τι οι δηλώσεις της κας. Κράτσα και ποιο σκοπό εξυπηρετούν!!! Είναι ένα θέμα, για το οποίο η κα. Κράτσα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων και από την πλευρά μου θα μεταφέρω τη σχετική δήλωσή της και στην ΕΝ.Π.Ε.

Παιχνίδια στις πλάτες του λαού στα Ιόνια Νησιά δεν θα επιτρέψω να παίξει κανείς!!!».

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ