Επαφές κλιμακίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε Κεφαλονιά & Ιθάκη και αυτοψία σε έργα της ΠΙΝ

Newsroom

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε στο διάστημα 12-17 Ιουνίου, στην Κεφαλονιά, κλιμάκιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελούμενο από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Μάμαλο (Τεχνικών Έργων & Προγραμματισμού), κ. Σάββα Κουλούρη (Οικονομικών & Εμπορίου), κα. Ελένη Παπαναστασάτου (Επιχειρηματικότητας & Απόδημου Ελληνισμού) και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, κ. Σωτήρη Κουρή.

Οι Αντιπεριφερειάρχες συμμετείχαν την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς σε σύσκεψη εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου, κ. Διονύση Μινέτο, ενώ την επομένη, Πέμπτη 13 Ιουνίου, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργος Μάμαλος και κ. Σάββας Κουλούρης επισκέφθηκαν την Ιθάκη, όπου συναντήθηκαν με την Έπαρχο, κα. Σμαράγδα Σαρδελή και τον Δήμαρχο, κ. Διονύση Στανίτσαόπου μετείχαν σε συσκέψεις για θέματα και έργα που πραγματοποιούνται και προγραμματίζονται στο νησί. Παράλληλα έγινε επιθεώρηση των εκτελουμένων έργων στις Φρίκιες- Κιόνι, στο Οδυσσειακό Κέντρο και στον Μπροστά Αετό.

Την Παρασκευή 14 του μηνός πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του ΑντιπεριφερειάρχηΤεχνικών Έργων & Προγραμματισμού  κ. Γιώργου Μάμαλου με τον Δήμαρχο Σάμης, κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, αλλά και ευρεία σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Γιάννης Τρεπεκλήςσυνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κουρή, Μάμαλο και Κουλούρη πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο της γέφυρας του Χειμωνικού παρουσία και του Βουλευτή της Κεφαλονιάς, κ. Παναγή Καππάτου και κατοίκων της περιοχής. Εκεί, συνομιλώντας με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας και ύστερα από αίτημα των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής, ζητήθηκε η δυνατότητα παράδοσης προς χρήση μιας λωρίδας κυκλοφορίας, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν, όπως και οι επισκέπτες, κατά την θερινή περίοδο.

Την ίδια μέρα, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας παρουσία του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Ληξουρίου, κ. Γιώργο Κατσιβέλη, ενώ το απόγευμα ο Περιφερειάρχης μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κουρή, Μάμαλο, Κουλούρη και Παπαναστασάτου παρακολούθησαν και μετείχαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης, οπού έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για σοβαρά και χρονίζοντα θέματα που αφορούν το Δήμο, μια συζήτηση η οποία εξελίχθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως τόνισε και ο Περιφερειάρχης κ. Ιωάννης Τρεπεκλής.

Τέλος οι Αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων & Προγραμματισμού, κ. Γιώργος Μάμαλος και Οικονομικών & Εμπορίου, κ. Σάββας Κουλούρης, είχαν συνάντηση εργασίας στο Ληξούρι και με τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής της ΠΙΝ, κ. Νεκτάριο Αραβαντινό – Σιμωνέτο.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ