Κόμβος Αεροδρομίου:Ποιος δεν θέλει να ξηλωθούν οι διαφημιστικές πινακίδες που είναι παράνομα τοποθετημένες;

Ας αναλάβει επιτέλους πρωτοβουλίες η Περιφερειακή Αρχή να ξηλώσει τις παράνομες πινακίδες.

Το θέμα μάς έχει απασχολήσει ως κοινωνία πάρα πολλές φορές. Έχουν ειπωθεί και γραφτεί τόσα πολλά που πραγματικά δε γνωρίζουμε εάν ωφελεί ακόμα ένα άρθρο για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση,που επικρατεί στη διασταύρωση προς το Αεροδρόμιο με τις διαφημιστικές πινακίδες που δημιουργούν σύγχυση και μπερδεύουν τους χιλιάδες τουρίστες ,που δεν διακρίνουν τις πινακίδες κατεύθυνσης,προς την τοποθεσία διαμονής τους.Οι πινακίδες στο συγκεκριμένο σημείο είναι τοποθετημένες χρόνια, αλλά καμία από τις προηγούμενες περιφερειακές αρχές δεν είχε τη βούληση να της ξηλώσει,και όπως φαίνεται ούτε και η τωρινή.

Οι παράνομες στη συντριπτική τους πλειοψηφία πινακίδες εξακολουθούν παρά τις σπασμωδικές ενέργειες να στέκουν αγέρωχες επιτελώντας το διπλό, αντιαισθητικό και επικίνδυνό τους ρόλο.Από τη μια αποτελούν βάναυση κακοποίηση του περιβάλλοντος και δυσφήμηση για το νησί μας το οποίο, θα το πούμε ακόμα μια φορά, στηρίζεται στο περιβάλλον.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Το φαινόμενο, που έχει λάβει τη μορφή επιδημίας στο νησί, οδηγεί σε άλλες σκέψεις πλέον τους πολίτες. Ότι δηλαδή κάποιοι πραγματικά δεν έχουν τη βούληση να αποξηλώσουν τις παράνομες αυτές πινακίδες. Τους λόγους δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε όμως το γεγονός παραμένει. Δε φτάνει εξάλλου που ανεχόμαστε τις πινακίδες με διαφημίσεις, τώρα πρέπει να ανεχόμαστε και αυτές που έχουν αφεθεί να σκουριάζουν και να διαφημίζουν με τον τρόπο τους τον πολιτισμό του τόπου μας.

Όμως εμείς θα επιμείνουμε ώστε αυτή η αναρχία που επικρατεί πλέον να σταματήσει.Ειλικρινά ο σύνομος πολίτης στέκει αμήχανος,μπροστά στην αναποτελεσματικότητα αυτού που συνηθίζουμε να ονομάζουμε κράτος και δημόσια διοίκηση.

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ