ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ:Νερό… Αγαθό ή Εμπόρευμα;

Newsroom

Η ανησυχία και η αβεβαιότητα που κυριαρχεί στο σύνολο των δημοτών αλλά και των επισκεπτών του δήμου Σάμης μας ωθεί να καταθέσουμε και την δική μας θέση για τα τεκταινόμενα αυτών των ημερών.

Αυτά που παρατηρούμε να συμβαίνουν στο δήμο Σάμης, παράλληλα με την βεβαιωμένη έλλειψη νερού των φερόντων πηγών, είναι ακριβώς κατάληξη της ελλιπούς θέσης και τακτικής της διοίκησης του νέου δήμου Σάμης.

Την εποχή μάλιστα που η «εμπειρία» των τελευταίων χρόνων ,όπως διατείνονται αιρετά διοικητικά στελέχη, προμήνυε  την εξέλιξη αυτή.

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΚΚΥΛΙΑ ΕΠΕ

Για τη ενημέρωση όλων λοιπόν σας γνωρίζουμε ότι σαν Κίνηση Πολιτών πριν την διάσπαση του ενιαίου δήμου Κεφαλονιάς , αλλά και κατά την συμμετοχή και λειτουργία στην παράταξηΔημοτική Αναγέννηση, σταθερή θέση μας ήταν η απαραίτητη , με κάθε τρόπο , δημιουργία δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης – αποχέτευσης από τα πρώτα βήματα του δήμου.

Ευκαιρίες και επιχειρήματα υπήρξαν για να πείσουμε αλλά και να «αναγκάσουμε» την κεντρική εξουσία προς αυτή την διοικητική δομική παρέμβαση. 

Σημειώνουμε μόνο ,ενδεικτικά, πως για εμάς το φυσικό φαινόμενο «Ιανός» ήταν μια ευκαιρία για να τρέξουν ενέργειες προς γρηγορότερη συγκρότηση του νέου δήμου,…. ενώ  για την τότε δημοτική αρχή εκτιμούταν σαν ανάχωμα καθυστέρησης και παγώματος της αναπτυξιακής προσπάθειας. 

Σήμερα λοιπόν διανύοντας το καλοκαίρι του 2024 και έχοντας χάσει χρόνο και έδαφος στην αναπτυξιακή προοπτική, εξαιτίας λανθασμένων τακτικών επιλογών, συνιστούμε ψυχραιμία σε όλα τα μέρη, εννοώντας δημότες, δημότισσες,επιχειρηματίες και επισκέπτες αλλά και δημοτικές παρατάξεις του δ.σ. , ώστε να διαβούμε την περίοδο με το μικρότερο δυνατόν αρνητικό αποτύπωμα και κόστος.

ΟΜΩΣ… το επερχόμενο χρονικό διάστημα  θα κινηθούμε έτσι ώστε να έρθει εποχή δραστικών αλλαγών και εξελίξεων,… καθώς αυτονόητα και με χαρακτηριστικά αυτοματισμού εγείρεται ζήτημα αξιοπιστίας της διαχειριστικής τακτικής των έως τώρα δημοτικών αρχών.  

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ                           30/6/2024

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img
Advertismentspot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ